Asparges med fylte skinkeruller

 

Dette er en relativt enkel forrett som smaker deilig. Har tatt utgangspunkt i Trines mektige matblogg, men endret oppskriften ganske mye.

Jeg startet med å ta 2 skiver parmaskinke (kan selvsagt bruke annen god skinke også), og la skivene på en fjøl. Deretter skar jeg chevre i skiver og la en skive på hver skinkeskive. Rullet så sammen slik du kan se på bildet. Stekte rullene i ovn på 200 grader til osten begynte å smelte.

Kuttet opp litt ruccolasalat som jeg fordelte på 2 tallerkener. Kokte friske asparges i ca 6 minutter, men koketiden må du avgjøre etter tykkelsen på aspargesen. Det er viktig at aspargesen er sprø og ikke gjennomkokt.

Så anrettet jeg 2 asparges på hver tallerken og la skinkerullene oppå. Det smakte fortreffelig.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *