Noen av mine salatfavoritter

Her i huset er vi veldig glad i salat, og vi bruker salat som middagstilbehør flere ganger i uken. Det er da bare enkle grønne salater. Men rett som det er har vi også salat som hovedrett, vanligvis om sommeren. Det er jo fordi det er friske og gode grønnsaker og fordi det smaker godt med lett og enkel mat når solen skinner.

Det er imidlertid ingenting i veien for å bruke salat til lunch eller middag året rundt, det er bare å bruke fantasien. Det er jo både lettvint godt og sunt.

Jeg har skiftet både plattform og redigeringsverktøy på bloggen i det siste og det skjer selvsagt ikke uten problemer. For eksempel er menyene mine helt sluttet å fungere som de skal og det er ikke så enkelt å finne fram til oppskriftene. Dette skal bli ordnet etterhvert, men det tar tid. Jeg må lære meg verktøyene skikkelig først.

Her har jeg imidlertid samlet en del av salatoppskriftene mine i et og samme innlegg, det gjør det enklere å finne akkurat det man ønsker. Det er bare å trykke på bildene så dukker oppskriftene opp.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *