Espresso Martini – ny favoritt

Fullsizeoutput 4ae8

Jeg har fått en ny favorittcoctail. Den fant jeg på The Olivia Lounge  i Puerto de Mogan. Dette stedet er en herlig cocktailbar hvor de virkelig kan sine ting. Innehaveren, Sven Oliver, har vunnet flere priser innenfor coctailmixing og de cocktailene han serverer på Olivia er virkelig noe av det beste jeg har smakt. Nå smakte jeg selvsagt ikke på så mange, bare 2 stk faktisk, men de var i alle fall helt nydelige. Jørn testet også et par og var av samme mening.

Fullsizeoutput 4ae3

Min nye favoritt, Espresso Martinii er en lett drink som jeg likte å ta et glass av etter middag. Og nå har jeg tatt den med hjem og har prøvd å lage den her også, den er enkel å lage. Prøv da vel.

  • 2 cl Kahlua kaffelikør
  • 3-4 cl vodka
  • 3-4 cl espressokaffe (kald)
  • Fyll en cocktailshaker 3/4 full med is og ha i kaffelikør, vodka og espresso
  • Rist sammen og sil over i et godt avkjølt coctailglass
  • Pynt med 3 kaffebønner

Nyt 🙂

IMG 6916

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *