Sunne bananpannekaker til frokost

Fullsizeoutput 4347

Bananpannekaker til frokost kan være godt innimellom, og man kan spise dem med god samvittighet også. Disse inneholder ikke sukker siden bananene gir nok sødme, og det er brukt havremel i stedet for hvetemel.

Man kan toppe dem med hva man vil og har tilgjengelig. Friske bær er godt for eksempel, men siden jeg ikke hadde det i hust ble det cottage cheese og bananer sammen med litt granola. Funket bra det også.

  • 1-2 modne bananer
  • 2 egg
  • 100 gram havremel
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 – 1 dl melk
  • kanel
  • kardemomme

 

  • Del bananen(e) i skiver
  • Ha alle ingrediensene i en bolle
  • Bruk en stavmikser og visp sammen til en jevn røre,
  • Spe evt med mer melk
  • Sett røren i kjøleskapet 15 minutter før du steker dem
  • Stek dem ved middels varme til de får fin farge
  • Spises varme eller kalde etter ønske

Fullsizeoutput 4346

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *