Bananpannekaker til frokost kan være godt innimellom, og man kan spise dem med god samvittighet også. Disse inneholder ikke sukker siden bananene gir nok sødme, og det er brukt havremel i stedet for hvetemel.
Man kan toppe dem med hva man vil og har tilgjengelig. Friske bær er godt for eksempel, men siden jeg ikke hadde det i hust ble det cottage cheese og bananer sammen med litt granola. Funket bra det også.
- 1-2 modne bananer
- 2 egg
- 100 gram havremel
- 2 ts bakepulver
- 1/2 – 1 dl melk
- kanel
- kardemomme
- Del bananen(e) i skiver
- Ha alle ingrediensene i en bolle
- Bruk en stavmikser og visp sammen til en jevn røre,
- Spe evt med mer melk
- Sett røren i kjøleskapet 15 minutter før du steker dem
- Stek dem ved middels varme til de får fin farge
- Spises varme eller kalde etter ønske