Breiflabb med grønn peppersaus

Denne sausen er rett og slett nydelig og smaker perfekt til breiflabb. Jeg anbefaler virkelig å prøve den.

4-5 sjalottløk hakkes

2 røde paprika hakkes

Ha dette i en kjele sammen med

2 ss olivenolje

2 dl hvitvin

2 ss cognac

La dette koke en halvtimes tid til det blir redusert til ca ¼-del

Spe så med:

3 dl fiskefond eller bruk fiskebuljongterning

4 dl kremfløte

2-4 ss hel grønn pepper

3 ss hakket kruspersille

Salt og pepper etter smak

La dette stå og koke en stund

Breiflabben krydres med salt og pepper

Ha i en panne og stekes/ dampes til den er ferdig

Serveres med mandelpoteter eller andre gode poteter

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Breiflabb med grønn peppersaus”

  • “Ha i en panne og stekes/ dampes til den er ferdig”
    Fos oss som ikke har dette i blodet: Hvor lang tid tar det?

    • Beklager at jeg ikke har svart på denne kommentaren tidligere, jeg har ikke fått beskjed om at det venter en kommentar. Men svaret på spørsmålet ditt er ca 10 minutter. Det er avhengig av størrelsen på stykkene. Hvis du klemmer på fisken med en skje eller gaffel så merker du at den er myk og flaker seg litt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.