Godt nytt år !

image

Kjære fine lesere!

Snart er 2016 historie også, tiden går stadig fortere.

2016 har vært et år med mye reising både i inn- og utland, faktisk så mye at jeg for tiden er litt lei av å reise. Så 2017 vil ikke inneholde så mye reising for meg i alle fall.

De fleste reisene har fått sine innlegg på bloggen, men ikke den siste. Vi var 2 1/2 uke i Asia, bl.a. på et to ukers cruise som tok oss til Bali, Thailand og Malaysia. Det er mulig det kommer et innlegg om dette senere.

De siste dagene var jeg ikke helt i form, og da jeg kom hjem ble jeg ordentlig syk. Det ble sykehusinnleggelse med isolat, noe jeg virkelig synes var helt forferdelig.

Ellers er nok vår inntreden som «champagnebønder» noe som kommer høyt opp på listen over fine opplevelser vi har hatt i 2016. Dette kan du lese om HER hvis du har lyst.

IMG 0232

 

Vi hadde også en ganske omfattende bilferie i Nord-Norge på sensommeren. Denne turen synes jeg var helt fantastisk, jeg hadde ikke vært nord for Trondheim siden jeg var 16 år og Lofoten hadde jeg aldri besøkt. Vi bor virkelig i et vakkert land, kanskje verdens vakreste?

 

IMG 2098

Som vanlig har vi spist mye god mat og drukket mye god champagne og vin både hjemme og på restauranter i inn- og utland og om 4 år blir vår egen champagne drikkeklar også.

Når det gjelder bloggingen er jeg for tiden inne i en periode hvor jeg ikke har noen glede av å blogge. Siden bloggingen kun er en hobby har jeg ikke noe press på meg slik at jeg MÅ blogge. Jeg har derfor valgt å slutte med ukemenyer i første omgang. Jeg kommer nok heller ikke til å blogge like mye som før en periode fremover.

Men det er over 1000 innlegg på bloggen så jeg håper dere finner fram til oppskrifter og reisetips likevel. Snart er jeg kanskje tilbake for fullt, jeg vet ikke. Men jeg kommer i alle fall ikke til å legge bloggingen på hylla, det vil fortsatt komme innlegg fra meg.

Menyen på nyttårsaften hos oss blir ganske enkel, men forhåpentligvis god. Forrett blir toast med dillkrem, røkelaks og lakserogn, hovedretten blir tomahawk med tilbehør og desserten blir oster med champagne, sjokolade og jordbær..

Jeg håper dere får en riktig fin nyttårsaften og ønsker dere alt godt for 2017.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *