Disse kakene er virkelig gode, saftige og holdbare. De egner seg også godt til frysing og er raske og lage. De smaker best litt lunkne med god vaniljeis eller krem ved siden av, men de kan også spises alene selvsagt.
Ingredienser
- 3 dl mel
- 2 ts bakepulver
- 2 dl sukker
- 2 dl melk
- 2 ss smeltet smør
- 2 egg
- Epler
- Vaniljekrem
- Sukker og kanel
- Valnøtter, hakket
Fremgangsmåte:
- Bland sammen:
- 3 dl mel
- 2 ts bakepulver
- 2 dl sukker
- Pisk deretter sammen
- 2 dl melk
- 2 ss smeltet smør
- 2 egg
- Bland deretter sammen i en bolle
- Fyll formene halvt opp
- Skrell eplene og del dem i terninger
- Tykk epleterninger ned i deigen
- Hell over litt vaniljekrem
- Dryss på litt kanel
- Hakk noen valnøtter og fordel dem på toppen av kakene
- Stekes ved 200 grader varmluft i 20 minutter