Muffins med epler og vaniljekrem

IMG 2299

Disse kakene er virkelig gode, saftige og holdbare. De egner seg også godt til frysing og er raske og lage.  De smaker best litt lunkne med god vaniljeis eller krem ved siden av, men de kan også spises alene selvsagt.

Ingredienser

  • 3 dl mel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl sukker
  • 2 dl melk
  • 2 ss smeltet smør
  • 2 egg
  • Epler
  • Vaniljekrem
  • Sukker og kanel
  • Valnøtter, hakket

Fremgangsmåte:

  • Bland sammen:
  • 3 dl mel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl sukker
  • Pisk deretter sammen
  • 2 dl melk
  • 2 ss smeltet smør
  • 2 egg
  • Bland deretter sammen i en bolle
  • Fyll formene halvt opp
  • Skrell eplene og del dem i terninger
  • Tykk epleterninger ned i deigen
IMG 2291
  • Hell over litt vaniljekrem
  • Dryss på litt kanel
  • Hakk noen valnøtter og fordel dem på toppen av kakene
IMG 2293
  • Stekes ved 200 grader varmluft i 20 minutter

IMG 2455

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *