
Laksesalat med rognkjeksrogn
Dette er enda en variant hvor jeg har brukt salmalaks som forrett. Det som er annerledes her er at jeg serverer den med rognkjeksrogn og at laksen er laget i …
Laksesalat med rognkjeksrogn Les merDette er enda en variant hvor jeg har brukt salmalaks som forrett. Det som er annerledes her er at jeg serverer den med rognkjeksrogn og at laksen er laget i …
Laksesalat med rognkjeksrogn Les merI dag får dere oppskrift på en skikkelig klassiker. Dette er ordentlig tradisjonsmat for meg, noe vi spiste hver høst da jeg var barn og det var ferskt lam å …
Lammestek med fløtegratinerte poteter og portvinssaus Les merHvis Vincents hadde ligget et annet sted enn i Riga hadde den antagelig hatt 1 stjerne, kanskje 2, i Guide Michelin. Denne restauranten er fabelaktig på alle måter og …
Vincents leverer på høyeste plan Les merDenne er enda en nydelig torskerett. Finnes det egentlig noen bedre fisk enn torsk, tro? Når den er fersk så er den helt smashing, og det er jo så mange …
Torsk med pinjekjerner og søtpotetmos Les mer