Det går litt opp og ned med kjøttspisingen min og i de siste ukene har jeg ikke hatt lyst på kjøtt i det hele tatt. Det skjer med jevne mellomrom. Men jeg hadde lyst på litt meksikansk så da er det jo bare å skifte ut kjøttet med fisk og da fikk vi en rett som smakte mye bedre enn vanlig taco etter min mening.
Ingredienser:
- 1/2 kg laksefilét
- Rapsolje
- 2 avocado
- 4 tomater
- 1 sjalottløk, hakket
- 1 hvitløkfedd, hakket
- 1/2 rød chili, hakket
- Koriander, hakket
- Saften av en lime
- Salt og pepper
- Tortillalefser
Fremgangsmåte:
- Grav ut kjøttet på avocadoene med en skje og ha det i en bolle
- Del tomatkjøttet i små terninger og ha i bollen
- Tilsett de andre ingrediensene
- Tilsett saft av en lime
- Tilsett 1 ss sitronolje
- Mos det hele sammen med en gaffel
- Del laksen i terninger og salte og pepre den
- Ha rapsolje i pannen
- Tilsett laksen og la den steke 3-4 minutter til den er nesten gjennomstekt (må ikke bli tørr)
Tilbehør:
- Salat
- Agurk
- Rømme
- Bønner
- Evt tomatsalsa
Servering:
Legg salat på tortillalefsen og fordel det andre over i den rekkefølgen du ønsker