Ming i Moss

Ming

Det nyeste tilskuddet blant restauranter i pizzabyen Moss er Ming, som faktisk er en kinesisk restaurant. Jeg er ikke spesielt glad i kinesisk mat, både fordi jeg har spist det på disse kjedelige og typiske kinarestaurantene som har 100 helt like retter på menyen og fordi jeg har spist det i Kina. Jeg satte ikke pris på å få servert verken hønseføtter eller fiskemage. Men jeg ville gi Ming en sjanse fordi jeg hadde lest i avisen at det skulle være en finere kinesisk restaurant og at kokken hadde jobbet på mange bra restauranter.

Det første som møtte oss når vi gikk inn døren var at restauranten var full av folk, dette er ikke vanlig her i byen og Ming har kun eksistert i en uke. Jeg spurte om de hadde hatt bra besøk og de bekreftet at det hadde vær fullt hus hele uken. Måtte det bare fortsette, vi er ikke bortskjemt med gode restauranter i Moss dessverre.

Kvaliteten på maten var absolutt bra, det smakte nydelig og alt var helt riktig tilberedt, crispy grønnsaker og saftig kjøtt. Skal jeg sette fingeren på noe så må det bli at servitørene ikke hadde så mye peiling på vin. Jeg skulle bare ha vin i glass og spurte om den var tørr, noe hun ikke visste. Hun sjekket det selvsagt så det var ikke noe problem egentlig, det er bare en småting som jeg trekker fram fordi det ikke var så mye annet negativt å finne.

Det tok imidlertid litt for lang tid før vi fikk spørsmål om vi ville ha noe å drikke, 10 minutter kanskje. Mulig de var litt underbemannet.

Det tok også tid før maten kom på bordet, men det ser jeg på som positivt. Maten stod ikke halvferdig på kjøkkenet slik jeg tror den gjør på mange andre kinarestauranter.

Til forrett spiste mannen min and innbakt i pannekake mens jeg spiste dim sum. Dette var en av de bedre dim sumer jeg har spist, helt nydelig.

IMG 0512

Hovedretten min var kylling med cashewnøtter og diverse annet snadder mens mannen min spiste en nydelig svinefilét. Kjøttet smeltet i munnen, så mørt var det. Absolutt bra!

IMG 0513

IMG 0515

Vi kommer garantert tilbake til Ming, og er du innom Moss så legg inn et besøk du også.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *