Fasinerende og fantastiske Singapore

For øyeblikket sitter jeg på rommet vårt i 18. etg på hotellet Marina Mandarin og ser opp på alle skyskraperne. Denne byen er helt utrolig når det gjelder arkitektur, det er verdt en reise bare å gå rundt og se på alle de fasinerende bygningene. Her er det skyskrapere i alle former og fasonger og mindre bygninger med helt spesiell utforming. Louis Vuitton har for eksempel bygget sin egen øy hvor man må gå over en bro for å komme til den fantastiske butikken. Nedenfor ser dere noen bilder som viser mangfoldet.

Singapore1 005

Singapore1 008Bildet nedenfor er Louis Vuittonbutikken. Her blir man ønsket velkommen med “Welcome to the Louis Vuitton Island, Madame”

Singapore1 010

Singapore1 016

Hotellet vi bor på, Marina Mandarin, er også spesielt når det gjelder arkitektur. Det er høyt selvsagt, og har mange fasinerende detaljer. Bildet er tatt utenfor rommet vårt ned mot atriet.

Singapore2 038

Utsikten utenfor rommet vårt er heller ikke av de verste:

Singapore2 039

Singapore2 040

Når det er sagt så er jo også shoppingtilbudet noe helt spesielt. Dette skal være verdens beste shoppingby har jeg lest, og jeg protesterer ikke på det. Jeg har aldri i mitt liv sett så mange shoppingmalls og lekre butikker. Har ikke kjøpt noe denne gangen, først må jeg hjem å slanke bort 20 kg og så kan jeg ta en tur igjen. Synes det er en god unskyldning for en ny Singaporereise.

Som i de fleste andre storbyer kan man velge og vrake blant restauranter fra hele verden. Det jeg ikke har sett andre steder er såkalte Foodcourts. Dette er et sted med et uttall av forskjellige mattilbud fra østen hvor man kjøper seg mat fra det stedet man ønsker og inntar den i et stort fellesområde med stoler og bord.

Singapore2 010

Singapore2 011

Singapore2 009

Når man er i Singapore er det obligatorisk å besøke Raffles Hotel. Dette hotellet er kjent for drinken Singapore Sling som opprinnelig var en damedrink pga fargen. Nå drikker alle sine Slings her, spiser sine peanøtter og kaster skallet på gulvet.

Singapore2 019

Singapore2 024

Singapore2 030

I Singapore trenger man nok minst en uke for å rekke over alt, gleder meg til neste gang jeg skal hit.

Print Friendly, PDF & Email

One Comment on “Fasinerende og fantastiske Singapore”

  1. Å, dette så fantastisk bra ut, Torill! Misunner deg skikkelig! Hadde jeg vært deg, så hadde jeg bare blitt igjen. Selvom det er noen får tegn til vår her hjemme, så er det myyye bedre der du er, tror jeg. Hjemme bra, men borte best 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *