Bangkok, shopping og mat

Etter et fantastisk cruise i Vietnam er vi nå kommet til Thailand. Flott innseiling oppover Chao Phraya-elven, forbi templer, jungel, kraftverk, blikkskur og tradisjonelle havneområder. Båten passerte også den berømte elefanten med 3 hoder. Ikke mange cruiseskip som seiler på elven, dette har også med størrelsen å gjøre. Vi dokket ca. 1300.

Bangkok1 045

Bangkok1 030

Bangkok1 050

Bangkok2 025

Vi har vært i Bangkok tidligere og sett de største severdighetene der, så denne gangen ble det mest rusling på egenhånd og shopping. Bangkoks største shoppingmall, Central World, med over 500 butikker , ble selvsagt besøkt noen ganger.

Jeg synes prisene i Bangkok har økt kraftig. Man kan selvsagt få billige ting på markedene og i copyshopene, men går man i en vanlig butikk er prisene stort sett de samme som i Norge både på klær, lærvarer og parfymeartikler.

Å spise på restaurant er fortsatt billig i alle fall, med unntak av luksusrestaurantene. Vi spiste lunch på en meget bra thairestaurant, Thanying. Den lå litt bortgjemt i en rolig gate, så det er ikke en restaurant man snubler over. Vi ble tipset om den av en drosjesjåfør som fortalte  at kokken ofte ble brukt av den thailandske prinsessen.

Vi ble ikke skuffet, fikk nydelig thailandsk lunch – endelig. Hver vår suppe først og to curryretter som hovedrett, Jeg sier bare nam, det fikk oss til å svette litt, men ikke for mye.

Jeg vil absolutt anbefale restauranten til andre som skal til byen,

Restaurant Thanying

Seerom SOI 17-19 (Tvert over katen for Bangkok Christian School)

Bangkok2 008

Bangkok2 011

Bangkok2 013

Bangkok2 017

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments on “Bangkok, shopping og mat”

  1. Det ser så fint ut, jeg er supermisunnelig! 🙂 Det er jo ikke lenge siden jeg var der, men ønsker meg tilbake allerede 🙂 Kos deg masse videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *