En hilsen fra Azamara Quest

Onsdag formiddag sjekket vi inn på skipet som skal være hjemmet vårt i 2 uker fremover. Jeg har vært på mange ulike cruise og med mange ulike typer cruiseskip. Azamara Quest, hvor vi er nå, er ganske annerledes enn de andre. Det forrige cruiset vårt var med RCCL Navigator of the Sea i Karibien, med plass til over 4000 passasjerer. Quest er et lite skip med plass til ca 600 og helt annerledes innredet. Her legger de vekt på det hjemmekoselige slik at passasjerene skal føle seg hjemme ombord. Skipet er også gjennomgående innredet med antikviteter i fellesrommene. Får litt sånn Titanicfølelse her, litt erverdig på en måte. Ellers har det selvfølgelig all mulig komfort og blant annet en flott spaavdeling, treningsstudio, bassenger, velværeavdeling, akupunkturavdeling osv.

Frokost på lugarbalkongen vår

Vietnam 176

Vietnam 178

Vietnam 188

I tillegg er maten her av en annen verden, her er det Michelinstandard hele veien og altså ikke egnet for folk som burde gå ned noen kilo. Jaja, jeg får ta det når jeg kommer hjem.

I går kom vi til Halong Bay som nå er på listen over verdens 7 nye underverk og selvsagt står på Unescos verdensarvlisteVietnam 211 Vietnam 264

Vietnam 215

I ettermiddag reiser vi videre til Hue. Jeg håper det er bedre vær der for her er det kaldt og regner. Lengter etter å bruke sommerklær.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *