- Indrefilet av svin
- Smør til steking (meierismør helst). Jeg tar i litt olivenolje også.
- Salt og pepper
- 1 stor løk
- 2 ss grov dijonsennep
- 1 beger creme fraiche
- Salt
- Sukkererter eller hva slags grønnsaker du måtte ønske
- Ridderost
Puss fileten (dvs fjern sener og sånn).Salte og pepre.
Brun den hel i pannen. Dette kan du gjøre dagen i forveien og oppbevare den i kjøleskapet til neste dag.
Du kan også lage sausen dagen i forveien. Da hakker du løken og freser den myk i pannen, den skal ikke bli brun. Så tilsetter du sennepen, creme fraiche og litt salt og koker opp.
Skjær fileten i tykke skiver og brun dem i pannen, må ikke stekes så lenge. Mot slutten av steketiden legger du et passende stykke med ridderost oppå hver medaljong slik at den nesten smelter før servering.
Bildet er lånt av Findus