Brazzeria – overraskende bra

IMG 2486

For noen dager siden hadde vi behov for å spise en rask matbit før vi skulle i teater og jeg hadde lyst på pizza. Tenkte først på Lofthus Samvirkelag, Villa Paradiso eller Olivia, men Olivia hadde ingen ledige bord og de to andre lå litt for langt unna til at vi kunne rekke det. Så det får bli en annen gang.

Vi fikk tips om at Brazzeria i Østbanehallen hadde super pizza så da tok vi tipset og bestilte bord for en rask matbit. Det angrer vi ikke på!

Brazzeria er en kombinasjon av fransk bistro og italiensk pizzeria og ligger i det som opprinnelig var Østbanehallens billettkontor.  Lokalene er storslagne, jeg ble sittende og titte rundt meg – mye gammel storhet og historie i veggene her, men det er også et moderne restaurantlokale. Svært hyggelige og serviceinnstilte ansatte bidro også til at dette ble et vellykket restaurantbesøk.

De har både lunchmeny og kveldsmeny med mye godt, til og med østers 🙂 Dere kan se menyen HER. Men jeg hadde kun lyst på pizza så vi prøvde ikke ut noe annet på menyen. Pizzamenyen er inndelt i rød og hvit pizza så vi tok en av hver. Jeg valgte trøffelpizzaen Calabrese siden jeg elsker trøfler,  den var toppet med steinsopp,  trøffelsalami og trøffelolje. OMG, den var var så jeg ser ikke bort fra at jeg må gå innom en annen dag også.

IMG 2490

 

Jørn valgte Al Carpaccio som er det navnet sier, en pizza med carpaccio. Den var ikke mindre god, helt nydelig med et kjøtt som smeltet i munnen.

 

IMG 2491

 

Jeg vil også nevne at de hadde egen ginmeny, noe jeg altid synes er kjempestas. Det er tydelig at vi stadig blir mer kontinentale her i landet, egne ginmenyer har jo vært vanlig i andre land i en årrekke og nå har de kommet hit også.. Jeg har etterhvert blitt veldig glad i gin og fryder meg når restaurantene har egen ginmeny. Her var det 10 forskjelige gindrinker på menyen og jeg måtte selvsagt smake på en av dem.

IMG 2494

 

Jeg valgte en Cetriolo som består Hendrick gin og Fentimans Tonic samt agurk og hele pepperkorn. Den er rett og slett nydelig og den anbefaler jeg virkelig videre.

IMG 2493

 

Jeg anbefaler hele stedet videre faktisk. Om du venter på et tog, skal i Operaen eller har en annen avtale så stikk innom Brazzeria og spis en pizza eller noe annet godt. Ta en gin også, det smaker helt fortreffelig. Jeg kommer i alle fall til å stikke innom flere ganger 🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *