Flying home for Christmas?

Chris Reas sang Driving home for Christmas er for mange den optimale julesangen, og det er ikke få ganger den spilles i julen – over hele verden.

Julen er den tiden på året hvor mange reiser hjem eller bort av forskjellige årsaker. Aldri er tog og fly så fulle  som i forbindelse med jul.

Flight 01  1

Vi er også blant dem som flere ganger har vendt ryggen til den norske julen og har blant annet feiret jul og nyttår i Thailand og Brasil. Begge deler var flott og kan absolutt anbefales. Ikke minst synes jeg julematen var både sunnere og bedre enn den tradisjonelle norske julematen.

Når vi planlegger de lengste turene våre sjekker vi alltid forskjellige flyselskaper. For oss er det først og fremst viktig med bra avreise- og ankomsttider og færrest mulig stopovers. Det er også viktig at det er kort transfertid mellom strekkene. Prisen er selvsagt også viktig, men vi velger heller et flyselskap som oppfyller kravene over enn det som kan tilby den aller laveste prisen.

Derfor har vi ofte benyttet KLM på de lengste turene, blant annet til Hong Kong, Singapore, Sør-Afrika og Kenya. Vi har aldri hatt noe å klage på, god service og bra punktlighet.

Collage

KLM har i disse dager en julekampanje, med blant annet denne utrolig søte videoen:

Jeg kan ikke garantere at du får oppleve akkurat dette om du flyr med dem, men jeg tror i alle fall du vil få en fin flytur.

Bildene er tatt av KLM og Helge Underland og benyttet med deres tillatelse.

Her finner du KLM’s Facebookside 

Dette er et sponset innlegg

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *