Sjuttonde balladen på Engelsviken

IMG_6826

Lørdag besøkte vi, tradisjonen tro, sommershowet i 2. etg på Engelsviken Brygge utenfor Fredrikstad. Hver sommer i 17 år har showet med gruppen Tre om Taube vært fremført her fra slutten av juni til midten av august. Maken til spilleglede, smittende humør og fantastisk musikalitet skal man lete lenge etter.

I år heter forestillingen Sjuttonde balladen, og som vanlig er det Nissa Nyberget som er primus motor og har satt sammen et helaftens show fra det han har funnet i Everts skattkiste. Med seg på lasset har han Hege K Johannessen som har vært med helt fra starten i 1998, Rino Johannessen, Lars Klevstrand (vært med i 14 år) og Hermund Nygård som er ny av året.

Selv har vi vært her 14 ganger og er vel kanskje blant dem som har sett flest av forestillingene, men på lørdag var det også folk som hadde sett hver eneste en.

Årets forestilling var som vanlig en højdare, og den beste de har hatt, – det virker sånn i alle fall.

Om du ikke har vært på showet så bør du absolutt få det med deg <3

Vi spiser alltid middag før forestillingen og vi spiser akkurat det samme hvert år, noen tradisjoner skal man jo ha. Som vanlig Brødrene Skogens berømte fiskesuppe på Jørn og Moules Frites på meg, det smakte like godt som det alltid gjør.

IMG_6784.jpg

IMG_6782.jpg

IMG_6781.jpg

 

 

 

Nedenfor ser dere et bildedryss fra forestillingen:

IMG_6880.jpg

IMG_6876.jpg

IMG_6851.jpg

IMG_6839.jpg

IMG_6823.jpg

IMG_6818.jpg

IMG_6816.jpg

IMG_6814.jpg

IMG_6811.jpg

IMG_6805.jpg

IMG_6804.jpg

IMG_6789.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *