GODT NYTT ÅR 2013

Collageny

Nå har vi lagt enda et år bak oss og både vi og bloggen har blitt 1 år eldre. Bloggen har blitt 4 1/2 år og jeg er blitt litt mer enn det. I 2013 har det ikke skjedd så mye nytt på bloggen, designet er det samme og  jeg legger ut oppskrifter og reiseskildringer med jevne mellomrom. I 2014 har jeg visse planer om å endre bloggens design og ellers bli litt mer synlig på nett.

Men dere finner frem til meg, kjære lesere. Det blir stadig flere av dere og i desember hadde jeg faktisk opp mot 3000 besøkende på en dag, noe som er rekord. Dette motiverer meg skikkelig og jeg blir inspirert til å satse mer på bloggen.

Jeg vil takke dere for alle besøk i 2013 og håper dere vil følge meg videre i 2014!

I kveld på nyttårsaften skal vi ha en ganske enkel, men forhåpentligvis velsmakende meny. Det er nesten blitt en tradisjon at vi spiser and på nyttårsaften, slik blir det også i år.

Ønsker dere alle en flott nyttårsaften og et riktig godt nytt år i 2014 !

 

Nyttårsmeny

Forrett 1:

Kamskjell på søtpotetmos med lakserogn og sprukket soyasaus

Forrett 2:

Sitronsuppe med kirsebærskum

Hovedrett:

Andebryst sous vide med stekte grønnsaker, portvinssaus og hasselbackpoteter

Oster med marmelade og kjeks

Dessert:

Créme Brûlée med mandarin

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *