Vegetarisk thaigryte med sting

IMG 0186

Denne gryten er rask å lage og er et perfekt valg hvis du har dårlig tid. Den er også næringsrik, smaker litt spicy og er kjempegod. Jeg har tatt utgangspunkt i en oppskrift på en annen matblogg, Elin Larsen.

 

Ingredienser:

  • 1 squash, i biter
  • 200 g gulrøtter i biter
  • 1 liten gul løk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, hakket
  • 1 rød chili, hakket
  • 1 pakke kikerter (Go Green)
  • 1 boks økologisk kokosnøttmelk
  • Ca 3 ss sitronsaft
  • Salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

  • Ha olje i en gryte og tilsett 2 ts rød cyrrypaste
  • Tilsett grønnsakene og la det surre med til det er godt blandet
  • Tilsett kokosnøttmelk, sitronsaft og kikerter
  • La dette koke på svak varme ca 10 minutter til grønnakene er møre
  • Smak til med salt og pepper
  • Ringle gjerne over litt sesamolje
  • Dryss over hakket bladpersille

Serveres med ris

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *