Month: May 2019

Bordeaux for livsnytere

Bordeaux for livsnytere

Så ble jeg forelsket igjen – riktignok i en by, og det er ikke første gang heller, og min nyeste forelskelse er Bordeaux. Jeg ble med på en tur sammen med min datter og svigersønn og lot Jørn være hjemme med katten, så det var […]

Slettvar på aspargesrisotto

Slettvar på aspargesrisotto

Denne retten er en av dem som går inn i mathistorien vår! Tror det er en av de beste fiskerettene jeg har laget noen gang, og det var spesielt morsomt at både fisken og aspargesen var så ferske og kortreiste. En lokal fisker, Arne W, […]

Catos provencalske kalvegryte på min måte

Catos provencalske kalvegryte på min måte

Cato er en god venn som ofte oppholder seg i leiligheten sin i Provence sammen med sin Kari Lise. Det er en fornøyelse å spise Catos matretter, og når han ikke lager dem selv geleider han oss til markeder og butikker hvor vi kan skaffe […]

Krydret laks med pasta

Krydret laks med pasta

  De siste dagene har man virkelig fått sommerfølelse her på Østlandet, 25-26 grader på terrassen hver dag. Da har i alle fall ikke jeg lyst på kjøtt og tunge retter, da blir det helst salater, supper eller fisk.  Retten jeg presenterer for dere her […]