Month: March 2019

Kyllingbryst med jordskokkmos, bønner og tomatsalat

Kyllingbryst med jordskokkmos, bønner og tomatsalat

Denne retten laget jeg til et lite selskap for en stund siden, og det var viktig at menyen skulle være enkel, sunn og god. Jeg lette litt på nettet for å få inspirasjon, men retten nedenfor er min variasjon av oppskrifter jeg har funnet. Jeg…

Lakseburger med innbakt blomkål og mangosalat

Lakseburger med innbakt blomkål og mangosalat

Her i huset spiser vi mye fisk og det er fint å variere både fiskeslag og tilberedningsmetode. Laks er en fisk vi bruker ofte, og en kveld kom jeg på at det var lenge siden jeg hadde laget lakseburgere, så da ble det nettopp dette…

Tagliatelle med grønnsaker, bacon og ost

Tagliatelle med grønnsaker, bacon og ost

Dette er en nydelig pastarett som du kan lage enten som vegetarrett eller tilsette bacon, pølser eller det du liker. Den ligner litt på Pasta Carbonara fordi fløte og parmesan skal blandes inn i pastaen før servering.  Jeg pleier å bruke fersk tagliatelle i denne…

Mushroom Bourguignon

Mushroom Bourguignon

Denne retten er vegetarversjonen av den berømte gryten Boeuf Bourguignon som de fleste har spist. Den er til og med foreviget i filmen Julia og Julie med Meryl Streep i hovedrollen. Retten stammer fra kokeboken til Jullia Child og du finner den autentiske oppskriften på…