Surf and Turf med kylling og reker
Surf and Turf er betegnelse på en rett hvor det brukes ingredienser fra både land og sjø, og i dette tilfellet har jeg valgt kylling og reker. Men man kan …
Surf and Turf med kylling og reker Les merSurf and Turf er betegnelse på en rett hvor det brukes ingredienser fra både land og sjø, og i dette tilfellet har jeg valgt kylling og reker. Men man kan …
Surf and Turf med kylling og reker Les merJeg legger sjelden ut oppskrifter på bakst selv om jeg baker ganske ofte. Grunnen er at jeg som regel lager gjærbakst og ofte bruker jeg de samme oppskriftene, da blir …
Halvgrove fennikelrundstykker Les merJeg elsker vegetarmat, men gidder ikke å kalle meg vegetarianer fordi jeg vil ha mulighet til å spise akkurat det jeg vil. Jeg vil ikke plassere meg i en bås, …
Ovnsbakt blomkål med godt tilbehør Les merVanligvis serverer jeg krabbe på tradisjonelt vis med aioli/ majones, sitron og salat, men det er jo gøy med variasjon. Jeg har spist peppercrab i Asia og også laget det …
Krabbe med spicy saus Les merDa Renée Fagerhøy gikk av med seieren i Top Chef 2016 fortalte hun at hun ville bruke premiepengene til å åpne restaurant i Trondheim. Da bestemte vi oss for at …
Bula Neobistro i Trondheim Les merJeg elsker auberginer rett og slett, så det bruker jeg ofte. Spesielt i vegetarretter er det helt perfekt, men det egner seg egentlig til det meste. På bloggen har jeg …
Auberginegrateng – vegetar Les merDe gamle lokalene til Credo i Ørjaveita 4 huser nå Trondheims beste restaurant, FAGN. Mannen som driver dette eventyret av en restaurant er Jonas André Nåvik som er et kjent …
FAGN – Michelinpotensiale Les mer