Catos nydelige breiflabb
Denne gangen har jeg fått lov til å gjengi signaturretten til en venn av oss, breiflabb a la Cato. Og dette er ikke en vanlig god breiflabb, men en helt …
Catos nydelige breiflabb Les merDenne gangen har jeg fått lov til å gjengi signaturretten til en venn av oss, breiflabb a la Cato. Og dette er ikke en vanlig god breiflabb, men en helt …
Catos nydelige breiflabb Les merDenne retten laget jeg som en helt vanlig hverdagsmiddag en mandag i ferien. Hva hadde jeg i kjøleskapet? Jo, spinat, løk, masse tomater, creme fraishe og forskjellige basisvarer som de …
Laks med spinat under tomatlokk Les merSelv om Harstad er en liten by har den overraskende bra restauranter. Det er ikke snakk om vanlig bra restauranter, men helt på toppnivå. Det er spesielt to restauranter som …
Umami – topprestaurant i Harstad Les merJeg bruker ofte søtpoteter, blant annet i suppe, som søtpotetmos, bakt sammen med andre grønnsaker, fries og mye mer. Jeg gjør det først og fremst fordi jeg synes det smaker …
Bakt søtpotet med kylling Les mer