Litt om meg

Velkommen til Torills Mat og Reiser!

IMG_5980

 

Jeg heter Torill Anita Ramberg og har jobbet som lærer i videregående skole i mange år.  Mat og reising er to av mine lidenskaper, og jeg har både spist og reist mye rundt i verden. Jeg synes alle land og verdensdeler har sin sjarm.

Jeg har også reist mye i Afrika og Asia. Kenya har jeg besøkt flere ganger, blant annet som reiseleder for foreningen Hjelp til selvhjelp i Afrika.

Av land utenfor Europa vil jeg nevne Sør-Afrika, dette er kanskje det vakreste landet jeg har besøkt. Mat og vin er fantastisk, så landet er et eldorado for en matgal dame som meg. Kambodsja har jeg virkelig forelsket meg i, både historien og menneskene er noe spesielt.

30. juni 2009 opprettet jeg matbloggen Mammas Kokebok  på blogspot.com. Den var den gang bare tenkt som et slags arkiv over noen oppskrifter jeg likte og som jeg ville dele med datteren min. Men etterhvert fikk jeg ganske mange følgere og plutselig ble bloggen mye større enn jeg hadde trodd den skulle bli . Jeg skaffet meg etterhvert eget domene og flyttet over til WordPress .

Etterhvert endret bloggen seg til å bli noe annet enn en kokebok, og jeg synes ikke navnet passet lenger. Derfor endret jeg navnet til Torills Mat og Reiser. Bloggen har blitt en slags dagbok for meg hvor jeg skriver ned ting jeg har opplevd på reise, mat jeg har spist på restauranter, utstillinger jeg har besøkt og sist, men ikke minst mat jeg serverer hjemme. Jeg håper selvsagt at dette kan være til inspirasjon for dere også.

 

 

Kredit:

Bloggbanneret er designet av Sigrun Lindaas Norhagen

Teknisk support: Patrik Widegren

Bilder i bloggbanneret:

Ta gjerne kontakt med meg på mail hvis det er noe du lurer på eller benytt kommentarfeltet under de ulike innleggene.

torill.ramberg@gmail.com

 

 

 

Print Friendly