Wrap med Teriyakilaks

IMG 9088

Egentlig vet jeg ikke om jeg skal kalle denne retten for Wrap eller Taco, så derfor kan dere bestemme selv. Poenget er at dette er en skikkelig innertier uansett hva den kalles, den bør dere ikke la være uprøvd. Og det beste av alt, den er utrolig rask å lage. Om du ikke vil lage så mye tilbehør kan denne retten stå på bordet i løpet av 15 minutter.

Og jeg tror jeg kan garantere at alle vil like den, selv de som i utgangspunktet sier at de ikke liker fisk.

 

Ingredienser:

  • Ca 500 gram laksefilet
  • ca 1,5 dl teriyakisaus
  • 1-2 ss sambal olek chilipasta
  • 1/2 ts cayennepepper
  • salt og pepper
  • frisk koriander (kan utelates)

 

Div tilbehør etter eget ønske, jeg brukte:

IMG 9078

  • hjemmelaget guatchemole
  • tomater
  • squash
  • gourmetmais
  • wasabirømme (bland rømme med litt wasabi)
  • søt paprika
  • fennikel
  • mango
  • Salat
  • Buers tacolefser (eller hva du måtte ønske)

 

Fremangsmåte:

  • Del laksen i terninger
  • Dryss over salt og pepper
  • Varm olje i pannen
  • Legg i laksen og la den surre ca 2 minutter (viktig at den ikke blir tørr)
  • Hell over teriyakisaus og bland forsiktig
  • Tilsett øvrige ingredienser
  • Smak til om det trengs mer krydder
IMG 9082

 

Montering:

  • Brett ut lefsene
  • Start med å legge på salat og fisk
  • Deretter tar du de øvrige ingrediensene i den rekkefølgen du ønsker
IMG 9086
  • Brett sammen og nyt

 

Bon Apetit

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *