Fargerik kylling

Vi spiser kylling ganske ofte så det er ikke alltid så lett å finne nye måter å servere den på, og jeg liker best å endre litt på tilbehøret fra gang til gang. Da er det veldig kjekt at det finnes matbloggere, når jeg leter etter nye idéer finner jeg som regel det jeg er ute etter hos noen andre. Idéen til denne retten fant jeg hos Trine, bloggen hennes er jo et skattkammer hvor man kan finne tips og oppskrifter på det aller meste.

Denne retten smakte deilig og den så fargerik og fin ut. Samtidig var den enkel og rask å tilberede.

Gulrotpuré

1/2 pakke gulrøtter

1 klatt smør

litt sukker

Kylling:

1 kyllingfilét per person

salt og pepper

Fremgangsmåte:

Skrell gulrøttene og del dem i biter

Kok i usaltet vann til de er ferdige

Mos dem med en stavmikser

Tilsett litt smør og evt litt sukker

Stek kyllingfilétene ca 6 minutter på hver side ved relativt sterk varme

Del opp i tykke skiver slik det vises på bildet

Tilbehør:

Jeg serverte dette med råstekte amadinepoteter og salat, men den kan selvsagt serveres med annen type tilbehør også.

Servering:

Legg gulrotpuréen midt på tallerkenen og de andre ingrediensene oppå. Legg gjerne salat på toppen, ser fint ut.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *