Pasta med chorizo, creme fraiche og gorgonzola

Denne retten smaker kjempegodt og den er enkel å lage også. Jeg tok jeg bare det jeg fant i kjøleskapet da jeg skulle lage en rask middag en kveld vi kom hjem fra en reise og ikke hadde fått handlet på en stund. Så her er det bare å bruke fantasien, den kan varieres i det uendelige.

Ingredienser:

200 g chorizopølse

1/2 grønn squash

1/2 gul squash

8 små sherrytomater

1 bks creme fraishe

1 stk gorgonzola

1-2 ss kremfløte

1/4 purre (hakket)

Div friske urter hvis du har

Salt og pepper

Pasta

Fremgangsmåte:

Stek chorizoen ved ganske lav varme og ta dem over på en tallerken

Stek squashen i samme panne og ta dem over på en tallerken

Ta ca 2 ss kremfløte i samme panne og legg gorgonzolaen oppi

pasta1

La den smelte forsiktig

Når osten har smeltet tilsettes 1 bks creme fraishe

Rør forsiktig og la det putre litt

Tilsett purren i sausen

pasta2

Tilsett squashen og chorizoen

pasta3

Tilsett cherrytomatene som er delt i 4 båter

pasta4

La det hele putre noen minutter og tilsett evt hakkede urter, salt og pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken og legg opp på tallerkener.

Jeg serverte retten med en god salat ved siden av

pasta8

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *