Lun salat med chorizo,chevre og avocado

Jeg er veldig glad i salat, både som tilbehør, som lunchrett og til middag. Når jeg spiser det til middag foretrekker jeg at salaten er lun. Jeg har flere favoritter når det gjelder middagssalater, blant annet kyllingsalat med feta og avocado som dere finner oppskrift på HER,  og den dere finner oppskrift på i dette innlegget.

Ingredienser dressing/saus:

Chevre i ønsket mengde

Kjøtt av 1 avocado

1 kinesisk hvitløk

2 ss kremfløte

Litt sitronolje

Salt og pepper

Litt hakket koriander og basilikum

Fremgangsmåte:

Kjør alle ingrediensene i kjøkkenmaskin til du får en glatt saus og smak til med evt mer krydder

Ingredienser salat

Forskjellig salat, f.eks. ruccola, lollo og hjertesalat

1 stykke chorizopølse

1/4 gul squash

2 sjalottløk

1 rød chili uten frø

Gule og røde cherrytomater

Havsalt og pepper

Pinjekjerner

Fremgangsmåte

Fordel salaten på et fat eller tallerkener

Ta litt olivenolje i stekepannen og fres chorizoen litt

Tilsett finhakket squash, hvitløk og chili sammen med chorizoen og fres videre et par minutter

Fordel ingrediensene oppå salaten, chorico og de varme grønnsakene på toppen

Jeg serverer denne salaten med nybakt focaccia. Du finner oppskrift på det HER. Men jeg brukte soltørkede tomater og svarte oliven i focacciaen denne gangen.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *