Etnisk hovedretter italiensk lettvint pasta

juni 30, 2009 at 7:37 am

Penne al Arabiata

Ingredienser 4 personer:

 

  • 1 bks italienske tomater (500 g)
  • 1 løk, hakket
  • Hvitløk , 4.5 fedd hakket
  • 2 ss smør
  • 1-2 røde chilipepper
  • 1 bunt persille
  • salt og pepper og evt annet krydder etter smak
  • Evt 150 g flesk/bacon/ skinke (Jeg lager denne retten vegetarisk, men har fått den servert med både bacon og skinke)

Fremgangsmåte:

  • Ta alle ingrediensene i kjelen og la det småkoke i ca 30 minutter
  • Kok pastaen al dente (ikke for myk) og bland den inn i sausen.
  • Spe sausen hvis det blir for tykt.
  • Finhakk persillen og bland den i.
  • Smak til med evt mer krydder. Den skal være sterk!
  • Husk nyrevet parmesan.

 

Print Friendly

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*


to + = 7

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *