Etnisk kjøttdeig meksikansk mexikansk ovnsretter

januar 24, 2018 at 11:16 am

Enkel Chili con Carne med sjokolade

Fullsizeoutput 4270

Dette er en oppskrift jeg har fått av datteren min som igjen har fått den av sin PT. For det første er den mye raskere å lage enn den oppskriften jeg pleier å lage og som dere finner HER. Og i tillegg er den kjempegod også. Hva mer kan man forlange egentlig?

Som dere ser serverte jeg den med ris, men det er ikke nødvendig. Servér den som den er med guachemole og en grønn salat, eller lag en wrap og fyll med denne chilien. Deilig.

 

Ingredienser:

  • 500 gram karbonadedeig
  • 1 boks kidneybønner
  • 1 boks hakkede tomater
  • 3 ss tomatpuré
  • 1 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 raspet gulrot
  • finhakket chili
  • 1 ss bakekakao
  • salt, pepper, spiskummin, kanel

 

Fremgangsmåte:

  • Brun karbonadedeigen og sett til side
  • Fres løk, hvitløk og chili i pannen
  • Tilsett karbonadedeigen igjen
  • Tilsett tomater, tomatbønner og tomatpuré
  • La dette putre 10-12 minutter
  • Tilsett revet gulrot på slutten
  • Smak til med krydder og kakao

 

Fullsizeoutput 426f

 

 

 

Print Friendly

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*


+ 9 = tolv

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *