Laksetaco

IMG 5390

Det går litt opp og ned med kjøttspisingen min og i de siste ukene har jeg ikke hatt lyst på kjøtt i det hele tatt. Det skjer med jevne mellomrom. Men jeg hadde lyst på litt meksikansk så da er det jo bare å skifte ut kjøttet med fisk og da fikk vi en rett som smakte mye bedre enn vanlig taco etter min mening.

Ingredienser:

  • 1/2 kg laksefilét
  • Rapsolje
  • 2 avocado
  • 4 tomater
  • 1 sjalottløk, hakket
  • 1 hvitløkfedd, hakket
  • 1/2 rød chili, hakket
  • Koriander, hakket
  • Saften av en lime
  • Salt og pepper
  • Tortillalefser

 

Fremgangsmåte:

  • Grav ut kjøttet på avocadoene med en skje og ha det i en bolle
  • Del tomatkjøttet i små terninger og ha i bollen
  • Tilsett de andre ingrediensene
  • Tilsett saft av en lime
  • Tilsett 1 ss sitronolje
  • Mos det hele sammen med en gaffel
  • Del laksen i terninger og salte og pepre den
  • Ha rapsolje i pannen
  • Tilsett laksen og la den steke 3-4 minutter til den er nesten gjennomstekt (må ikke bli tørr)

 

Tilbehør:

  • Salat
  • Agurk
  • Rømme
  • Bønner
  • Evt tomatsalsa

 

Servering:

Legg salat på tortillalefsen og fordel det andre over i den rekkefølgen du ønsker

IMG 5391

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *