Pasta med kylling, grønnsaker og rå eggeplomme

IMG 3172

Dette er en nydelig rett som også kan lages vegetarisk. Den smaker godt uten kylling også for det er massevis av gode grønnsaker her. Den rå eggeplommen helles over pastaen og blandes inn, det gir en litt kremet konsistens.

Servér gjerne en tomatsalat ved siden av, det synes i alle fall jeg smaker godt.

 

Ingredienser:

  • 4 kyllingfiléter
  • salt og pepper
  • rapsolje
  • ca 200 g sjampinjong i skiver
  • 1 rødløk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 squash i biter
  • 1/4 rød, søt paprika i små biter
  • 1/2 sitron, saften
  • pastaskruer
  • 1 pose ruccola
  • 4 eggeplommer

 

Fremgangsmåte:

  • Krydre kyllingfilétene med salt og pepper
  • Brun dem deretter på hver side
  • Etterstek dem deretter under lokk i ca 5 min, eller til de er gjennomstekt. Kan også etterstekes i stekovnen
  • Surr grønnsakene i pannen
  • Surr sjampinjongen i samme panne
  • Press over sitronsaft
  • Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av vannet
  • Ha sopp og grønnsaksblandingen over pastaen sammen med hakket ruccola
  • Bland godt sammen
  • Skjær kyllingfiléten i skiver
  • Ha pastablandingen i dype skåler og legg kyllingen på toppen
  • Legg en rå eggeplomme øverst

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *