Romjulsmeny

Collage

Jeg håper dere har hatt en fin julefeiring med mye god mat og mange fine gaver. Jeg er jo såpass voksen at jeg ikke burde bry meg om gaver, men jeg synes det er så morsomt å gi bort gaver som jeg har lagt mye omtanke i og se på reaksjonen til mottakerne.

Mannen min og jeg ble enige om å gi hverandre mest opplevelser i år, så vi har mye hyggelig å se frem til.  Flere konserter, kinobesøk, cruise til Kiel, Peer Gynt-spelet i Gålå og flere andre fine opplevelser. Og i tillegg til dette fikk jeg virkelig fantastisk mange andre fine gaver i år <3

Som dere ser legger jeg opp til en 4-retters på nyttårsaften. Det har blitt en tradisjon hos oss at vi serverer and eller vaktler på nyttårsaften, men vi varierer forretter og desserter.

Jeg benytter anledningen til å takke dere for året som har gått og ønsker dere et riktig godt nytt år. Velkommen tilbake til Matogreiser.no i 2016 🙂

 

Mandag 28.12.

Tomat- og linsesuppe med italiensk pølse

Tomatsuppe

 

Tirsdag 29.12.

Torsk på grønnsaksseng

torskpagrønnsaksseng2

 

Onsdag 30.12.

Juleburger med eplesalat og glasert rødløk

Juleburger

 

Torsdag 31.12. –

Nyttårsmeny:

Forrett:

Konfitert laks

Laks

Hovedrett:

Andebryst

And

Oster med hjemmelaget chilimarmelade og fikenmarmelade

Dessert:

Pannacotta med appelsin og pasjonsfruktsaus

Pannacotta

 

Fredag 1.1.

Juleskinke med kålrotstappe

Skinke 004

 

Lørdag 2.1.

Skinkesalat med avocado og blåmuggost (rester fra juleskinken)

Salat

 

Søndag 3.1.

Akevittmarinert svinefilét

Svinefilet

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *