Archive for juni, 2017

Kveite med asparges og sitronhollandaise

Kveite med asparges og sitronhollandaise

Kveite er en fisk det er lett å finne i butikkene, det er sesong fra 1 april til 1.januar så sesongen er lang. Dessuten er det jo stort sett oppdrettskveite […]

Read more ›
0 commentsjuni 26, 2017 at 9:57 amfisk kveite saus

Rekepasta med crème fraîche

Rekepasta med crème fraîche

Dette er en enkel pastarett som smaker deilig. Her kan du boltre deg i ulike pastatyper og velge akkurat det du har lyst på . Selv hadde jeg en pakke […]

Read more ›
0 commentsjuni 21, 2017 at 9:12 ampasta sjømat skalldyr

Mommos deilige mandelkake

Mommos deilige mandelkake

Denne kaken kalles også Suksesskake, men jeg er vant med at den kalles mandelkake. Denne spiste jeg mye av i oppveksten og den har jeg selv laget mange ganger etter […]

Read more ›
0 commentsjuni 16, 2017 at 10:20 amkaker

Panert halloumi med rå og stekte grønnsaker

Panert halloumi med rå og stekte grønnsaker

Dette er virkelig snadder, en fabelaktig god vegetarrett. Et lite tips – det er lett å forspise seg så vær forsiktig! Et annet tips – bor du i nærheten av […]

Read more ›
0 commentsjuni 14, 2017 at 11:20 amgrønnsaker vegetar

Enkel lunchsalat med tunfisk

Enkel lunchsalat med tunfisk

Kanskje stod du lenge på kjøkkenet i går og lagde god lørdagsmiddag? Har du egentlig ikke lyst til å lage så mye mat i dag? Da har jeg den perfekte […]

Read more ›
0 commentsjuni 11, 2017 at 10:16 amgrønnsaker lunch salat

Tortellini med deilige grønnsaker

Tortellini med deilige grønnsaker

Pasta i alle former står høyt på favorittlisten min. Da jeg var liten var det bare tørket spaghetti å få kjøpt og hvis man ville spise noe annet måtte man […]

Read more ›
0 commentsjuni 8, 2017 at 10:53 amgrønnsaker pasta vegetar

Grønnsaker med skinke og bechamelsaus

Grønnsaker med skinke og bechamelsaus

Dette er en variant av den klassiske sommerretten «blomkål med flesk». For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker. Nå er det friske asparges, blomkål […]

Read more ›