Bryggerikaia i Bodø – verdt et besøk
Jeg liker å forhøre meg med lokalkjente for å få tips om restauranter når jeg skal besøke et sted. Det gjorde jeg denne gangen også, og det var absolutt et …
Bryggerikaia i Bodø – verdt et besøk Les merJeg liker å forhøre meg med lokalkjente for å få tips om restauranter når jeg skal besøke et sted. Det gjorde jeg denne gangen også, og det var absolutt et …
Bryggerikaia i Bodø – verdt et besøk Les merJeg elsker aubergine og bruker det ofte, så jeg prøver stadig å finne nye måter å bruke den på. Den passer til alt mulig synes jeg, i gryter, i gratenger, …
Vegetarlasagne med masse deilig aubergine Les merSom jeg skrev i forrige innlegg er vi noen dager i Trondheim nå, og det blir selvsagt flere restaurantbesøk disse dagene. To rom og kjøkken har vi besøkt tidligere, og …
Nytt besøk på To rom og kjøkken Les merDet er ikke ofte jeg serverer fiskekaker, men innimellom skjer det jo. Jeg lager som regel mine egne, men denne gangen er de ferdigkjøpt på Meny. Så denne oppskriften er …
Fiskekaker med kremet savoyekål og bakte tomater Les merVi er i Trondheim minst en gang i året, blant annet fordi vi synes det er en utrolig koselig by. Siden vi også er glad i god mat er det …
Kalas og Canasta – en flott matopplevelse Les merJeg elsker supper og spiser det gjerne flere ganger i uken. Derfor er det selvsagt lurt å variere suppene litt. Denne gangen har jeg tilsatt kokosmelk i tomatsuppen, det ga …
Tomatsuppe med kokosmelk Les merJeg har skrevet det før, men gjentar at jeg føler meg veldig priviligert som bor her på Bryggekanten med både rekebåt, fiskebåt, fiskeutsalg og mer til bare noen få minutter …
Rødspette med sommersalat Les merFersk blomkål som er tatt opp av jorden for bare noen timer siden, det må man jo bare spise. Denne utgaven av blomkålsuppe er rask å lage og smaker kjempegodt. …
Enkel blomkålsuppe Les merDenne gryten er proppfull av eksotiske smaker og er en av mine favoritter når det gjelder vegetarmat. Den er enkel å lage, men man må bare passe på å kjøpe …
Eksotisk vegetargryte med aubergine, søtpotet og mynte Les merEntrecôte er min favoritt når det gjelder oksekjøtt, og derfor er det som regel det jeg velger også. Jeg liker å variere måten jeg serverer det på og denne gangen …
Entrecôte med aromasopp, pasta og blåmuggost Les merDette er skikkelig tradisjonsmat og noe som alle har spist og alle kan lage. Jeg tar allikevel med oppskriften her for å ha det lett tilgjengelig på bloggen. Bloggen er …
Pannekaker med blåbærsyltetøy Les merNå er kantarellen i sesong og det skal visst være mye av den også. Så hva med å koke sammen en rask og enkel pastarett der kantarellsmaken står i fokus? …
Nydelig kantarellpasta Les mer